Tapahtumapaikka: Aulanko Hämeenlinna, Aulangontie 93, 13210 HML
08.06.2019 10:00 – 22:00

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä
07.05.2019

Lisätietoja tapahtumasta:
Teuvo Kaartti
teuvo.kaartti@erto.fi

Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen ERTOn kalenterin kautta! https://www.erto.fi/palvelut/kalenteri?area=kanta-häme

Kesäpäivää vietetään tänä vuonna suomalaisessa kansallismaisemassa, ihastuttavan kauniin Vanajaveden rannalla, Aulangon satumaisen puistometsän äärellä Hämeenlinnassa 8.6.2019.

Toivotamme kaikki ERTOn jäsenet lämpimästi tervetulleiksi kesäpäivän viettoon Hämeenlinnan Aulangolle. Voit ottaa mukaasi myös perheenjäsenesi, kumppanisi tai kaverisi. Nautitaan yhdessä kaupungista, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä!
Kesäpäivä-tapahtuman suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Kanta-Hämeen aluejärjestö.
Helsingistä ja Tampereelta matkaan taittuu tunti. Kesäpäivään voi siis hyvin piipahtaa lähialueilta ilman yöpymistäkin.

Kesäpäivän ohjelmassa on mm.
• Aulangon puistometsän opastettu kierros & näköalatorni
• ERTO Nuorten ”Olympialaiset”
• Hämeen linnan opastettu kierros
• Hohtokeilausta
• Hevoskyytiä Tekosaarten kodalle
• Illallisristeily M/S Silver Moonilla

Nähdään Hämeenlinnassa!

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Kirjaa kalenteriisi: Ystean syyskokous pidetään 16.11.2019 Oulussa Sokos Hotel Arinassa. Kokous aloitetaan lounaalla klo 13, jotta pitkämatkalaisetkin ehtivät Ouluun. Aamupäivällä on vapaaehtoista ohjelmaa. Kokouksen jälkeen jäsenillä mahdollisuus osallistua Ookko nää nauranu -stand up esitykseen. Syysretki Ouluun katkaisee kaamoksen. ...

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Kuvaa paras paikka kotikonnuiltasi. Ystean kuvakisa kestää 30.8.2019 saakka. Ota siis kuva sinun mielestäsi parhaasta paikasta kotipaikkakunnallasi. Liitä kuvaan myös tarina, miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä. Parhaat palkitaan. Osallistumalla kisaan annat samalla luvan käyttää kuvaa YSTEAn Facebookissa ja nettisivulla.