Lähde mukaan mentorointiohjelmaan, jonka tavoitteena on auttaa nuoria vastavalmistuneita työelämään sekä tarjota tukea työelämän alkutaipaleella oleville. Mentori on nuoren tukena oleva työelämän konkari, jonka kanssa sparrata työnhakuun, urasuunnitteluun ja työelämään liittyviä kysymyksiä.

Haku aktoriksi eli mentoroitavaksi on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 32-vuotiaille, mutta ikä ei ole este, jos olet esimerkiksi tuore alanvaihtaja, joka haluaa sparrausta uudelle uralle.

Mentoriohjelma alkaa marraskuussa 2020 ja kestää kesäkuuhun 2021. Tänä aikana mentori ja aktori tapaavat toisiaan sopimuksen mukaan noin 7-10 kertaa. Lisäksi ohjelmaan osallistuvat mentorit ja aktorit tapaavat muita ohjelmassa mukana olevia koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksissa.

Mentorointiohjelmassa on mukana kolme STTK:laista liittoa: Tehy, Pro ja ERTO.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan mentoriksi tai aktoriksi: https://suomenmentorit.fi/sttk/

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...