Kevät kutsuu Porvooseen ystealaisten kanssa! YSTEAN kevätkokouksen osallistujilla on mahdollisuus majoittua pienellä omavastuulla Vanhan Porvoon reunamilla sijaitsevassa Hotelli Sparressa yhden tai kahden hengen huoneissa.

Voit tutustua kaupungin viehättävään vanhaan keskustaan lauantaina kokouksen päätyttyä tai sunnuntain aikana. Ilmoittauduthan kevätkokoukseen sen oman kalenteri-ilmoituksen kautta.

Lauantai-iltana herkuttelemme yhdessä Porvoon mitalla, sillä nyt kokousosallistujilla on tilaisuus osallistua Neljän nautinnon ravintolakierrokselle. Se aloitetaan alkujuomalla ensimmäisessä ravintolassa ja se jatkuu kolmen ruokalajin illallisella, jokainen eri ravintolassa. Samalla paikallinen opas kertoo meille ravintoloiden historiasta, porvoolaisten ruoka- ja juomahistoriasta ja tunnettujen porvoolaisten herkuttelusta.

Paikkoja tällä kulttuurin ja hyvän ruoan kierroksella on kolmellekymmenelle jäsenelle, jotka ovat mukana kevätkokouksessa. Kierroksen kaikki ravintolat ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja hotellistamme. Muistathan ilmoittaa lisätiedot -kohdassa ruokarajoitteesi ja mahdollisen huonekaverisi nimen, kiitos!

Lähde yhdessä ystealaisten kanssa kevätkokoukseen Porvooseen! Vanhan Porvoon reunamilla sijaitsevassa Hotelli Sparressa pidettävän kokouksen lisäksi pääset tutustumaan kaupungin viehättävään vanhaan keskustaan ja herkkutarjontaan. Voit myös etäosallistua kokoukseen Teamsin välityksellä.

Päivä alkaa klo 12 kokouslounaalla, jonka jälkeen vietämme hetken vapaata kaupungilla. Tutustumme paikallisiin nähtävyyksiin ja palaamme klo 15 hotellille päiväkahville ja sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Etäosallistujia muistamme kokouksen jälkeen pienellä lahjalla. Kokouksessa käsittelemme mm. vuoden 2022 vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönnämme vastuuvapauden hallitukselle.

Ilmoitathan lisätiedot-kohdassa mahdolliset ruokarajoitteesi tarjoiluja varten. YSTEA korvaa matkasi kokoukseen julkisen liikenteen taksojen mukaan. Halutessasi voit pyytää taloudenhoitaja Heli Lahtisen hankkimaan sinulle matkaliput, otathan yhteyttä heli.lahtinen@erto.fi. Mikäli joudut perumaan matkasi, toimita Helille lääkärintodistus kokous- ja matkakulujen palautusta varten.

Jooga on tie kehon kuuntelemisen kautta syvemmälle itseemme. Nyt Ystean, DigiMaMan, Logryn, Soan ja Etryn jäsenillä (ei koske Talryn jäseniä) on tilaisuus osallistua kymmeneen etäjoogaharjoitukseen joogakouluttaja Anu Karoliinan kanssa!

Joogaharjoitukset järjestetään verkossa helmi–huhtikuun aikana.

Lauantai 4.2. klo 13: Tutustuminen joogaan 2 h. Lyhyt johdanto joogan perusteisiin, liikkeeseen, hengitykseen sekä meditaatioon, jotta kaikki uudetkin joogit pääsevät mukaan + kokonaisvaltainen Hatha-joogaharjoitus.

Lauantait 11.2.–15.4. klo 13: Hatha-joogaa (75min)

Pääsiäisenä 8.4. joogaa ei järjestetä.

Tunnit ovat rauhallisia, mutta kehoa avaavia ja voimistavia. Keskitymme hengityksen löytämiseen liikkeessä ja kehon ja mielen yleiseen hyvinvointiin. Ohjaajana toimii Anu Karoliina, joogaa päätoimisesti vuosien ajan kouluttanut osaaja. Lue lisää Anusta täältä.

Tänä keväänä joogaharjoitukset tallennetaan ja ne ovat katsottavissa viikon ajan. Ilmoitathan lisätiedoissa jäsenyhdistyksesi sekä sähköpostiosoitteesi, johon osallistumislinkki lähetetään. Saat linkin sähköpostiisi viimeistään harjoituspäivän aamuna.

Tule mukaan YSTEA yhdessä -iltaan Jyväskylään perjantaina 10.2.2023 Bistro Kirkkopuiston saunakabinettiin! Tutustutaan toisiimme, kuullaan ERTOn ja aluejärjestön kuulumiset ja annetaan hallitukselle nostoja yhdistyksen tulevaa toimintaa varten yhteisen iltapalan ohessa.

Voit kutsua mukaan myös ei-vielä-ertolaisen työkaverisi, mikäli paikkoja on vapaana. Teethän kalenteri-ilmoittautumisen erikseen molemmille, ilmoita jäsenyhdistykseksi YSTEA ja lisätietona työpaikkanne nimi. Ilmoitathan lisätiedoissa myös mahdolliset ruokarajoitteet tarjoilua varten. Nähdään helmikuussa!

Lisätietoja sähköpostitse Soili Vivolinilta, soili.vivolin@erto.fi

Jaa

Facebook Twitter Linkedin

Teetkö työssä tai harrastuksissasi esitteitä, ohjelmia, kutsuja, pitäisikö CV:si päivittää tai haluatko tehdä itse joulu- tai onnittelukortit?

Tule mukaan oppimaan graafista suunnittelua helppokäyttöisellä alustalla, jonka perustoimintoja käytetään selaimessa ilmaiseksi. Kaikki ertolaiset ovat tervetulleita osallistumaan koulutukseen, jonka jälkeen voit suunnitella vaikka näyttävät kutsut seuraaviin juhliisi! Kouluttajana Johanna Juntunen.

Jaa

Facebook Twitter Linkedin

Jooga on tie kehon kuuntelemisen kautta syvemmälle itseemme. Nyt YSTEAn, DIGIMAMAn, LOGn, SOAn ja ETRYn jäsenillä (ei koske TALRYn jäseniä) on tilaisuus osallistua yhdeksään etäjoogaharjoitukseen joogakouluttaja Anu Karoliinan kanssa!

Etäjoogaharjoitukset järjestetään verkkotapahtumina loka – joulukuun aikana.

Lauantai 15.10 klo 13: Tutustuminen joogaan 2h Lyhyt johdanto joogan perusteisiin. Liikkeeseen, hengitykseen sekä meditaatioon + kokonaisvaltainen Hatha-jooga harjoitus.

Lauantait 22.10. – 17.12. klo 13 Hatha joogaa (75min)

Syyskokousten viikonlopun vuoksi ei joogaa ole lauantaina 19.11.

Tunnit ovat rauhallisia, mutta kehoa avaavia ja voimistavia. Keskitymme hengityksen löytämiseen liikkeessä ja kehon ja mielen yleiseen hyvinvointiin.

Ohjaajana toimii Anu Karoliina, joogaa päätoimisesti vuosien ajan sekä aloittavien että edistyneempien parissa kouluttanut osaaja, www.anukaroliina.com .

Ilmoitathan lisätiedoissa jäsenyhdistyksesi sekä sähköpostiosoitteesi, johon osallistumislinkki lähetetään. Saat linkin ensimmäistä harjoitusta edeltävänä päivänä.

Jaa

Facebook Twitter Linkedin

Tule nauttimaan Hiljaiset sillat -musikaalista Turun kaupunginteatteriin YSTEAN syyskokouksen yhteisen päivällisen jälkeen ystealaisten ystävien kanssa!

Syyskokouksen osallistujille on varattu 15 paikkaa klo 19 alkavaan esitykseen, ja väliajalla tarjoamme mukana olijoille pientä suuhunpantavaa sekä palanpainiketta.

Teatterikävijöille on varattu mahdollisuus yöpyä seuraava yö kokoushotellissamme Kakolassa kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 70 €. Teatterilippu sisältää yhden bussilipun Föli-linjoilla 2 tuntia ennen teatteria tai teatterin jälkeen sekä vaatesäilytyksen.

Matkakulut Turkuun korvataan vain syyskokoukseen osallistuvalle, ilmoittaudu tästä >> linkki . Mikäli tilaisuuteen ilmoittautunut jää saapumatta ilman lääkärintodistusta, peritään ao henkilöltä todelliset kulut, jotka yhdistys joutuu maksamaan (matkaliput, majoitus, ruokailut).

Hiljaisten siltojen katkeransuloinen rakkaustarina on tuttu vuonna 1992 ilmestyneestä Robert James Wallerin romaanista (The Bridges of Madison County) ja vuoden 1995 samannimisestä elokuvasta, jota tähdittivät Meryl Streep ja Clint Eastwood. Musikaaliversio näki päivänvalon vuonna 2013 ja sitä on esitetty myös Broadwaylla. Suomen kantaesityksen ohjaa kotimaisen musikaalin kiistaton kärkinimi Samuel Harjanne. Päärooleissa Francescana ja Robertina nähdään upeaääniset Maria Ylipää ja Jonas Saari.

Maksat ilmoittautuessasi 50 € omavastuun, josta palautamme alle 30-vuotiaille 30 €, 30 – 39- vuotiaille 20 € ja 40—49-vuotiaille 10 €, sillä haluamme tukea nuorempien jäsenten osallistumismahdollisuuksia.

Saat näin kokoukseen osallistuttuasi upean musikaalikokemuksen väliaikatarjoiluineen, yön hyvässä hotellissa ja seuraavana aamuna nauttia rauhassa herkullisen, valmiin aamiaisen! Ilmoitathan myös mahdolliset ruokarajoitteesi lisätiedoissa, kiitos.

Jaa

Facebook Twitter Linkedin

Lähde ystealaisten ystävien mukaan yhteisen päivällisen jälkeen Viking Gracen risteilylle!

Lähdemme hotellilta satamaan noin 18.30, ja laiva lähtee kohti Tukholmaa klo 20:55. Laivalle saavuttuamme pääset majoittumaan johonkin YSTEALLE varatuista 2 hengen Seaside-hyteistä, joihin kuuluu Premium-aamiainen sunnuntaiaamuna.

Illan tähtiesiintyjä laivalla on Poets of the Fall, jota kuunnellessa voi nauttia YSTEAN tarjoaman juoman.

Suomen kansalaisella on henkilöllisyyden todistamiseksi oltava mukana passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Ilmoitathan syntymäaikasi ja mahdollisen hyttikaverisi nimen lisätiedoissa, kiitos. Yhden hengen hytin lisämaksu on 70 euroa.

Aamiaisen jälkeen pääset tutustumaan Spa-osaston saunoihin, lumiluolaan ja lämpimiin porealtaisiin, joista näkyvät Itämeren upeimmat maisemat.

Klo 14 tarjolla on The Buffet -joulupöytä, joka notkuu perinteisiä pohjoismaisia suosikkeja sekä uusia jouluisia ruokalajeja. Valikoimassa on myös kylmiä ja lämpimiä vegaanivaihtoehtoja. Takaisin Turkuun laiva saapuu sunnuntaina klo 19:50.

Maksat ilmoittautuessasi 50 € omavastuun, josta palautamme alle 30-vuotiaille 30 €, 30 – 39- vuotiaille 20 € ja 40—49-vuotiaille 10 €, koska haluamme tukea nuorempia jäseniämme. Saat siis kokoukseen osallistuttuasi aivan mahtavan bileristeilyn ja seuraavana päivänä rauhoittavan spa-session sekä pikkujoulubuffan! Ilmoitathan myös mahdolliset ruokarajoitteesi lisätiedoissa, kiitos.

Matkakulut Turkuun korvataan vain syyskokoukseen osallistuvalle, ilmoittaudu >> linkin kautta.

Mikäli tilaisuuteen ilmoittautunut jää saapumatta ilman lääkärintodistusta, peritään ao henkilöltä todelliset kulut, jotka yhdistys joutuu maksamaan (matkaliput, majoitus, ruokailut).

Ristelylle mahtuu 30 ystealaista. Lisätietoja saat sähköpostitse Heli Lahtiselta, heli.lahtinen@erto.fi .

Jaa

Facebook Twitter Linkedin

Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset YSTEA ry kutsuu jäsenensä syyskokoukseen Turkuun. Kokous käsittelee sääntömääräiset asiat kuten hallituksen jäsenten valinnat sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2023.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan aloitteita yhdistyksen kokoukselle voivat tehdä yhdistyksen jäsenet. Aloitteet tulee jättää kirjallisesti puheenjohtaja Päivi Pirinen-Kerviselle (paivi.pirinen-kervinen@erto.fi) viimeistään 18.10.2022. Voit osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä, merkitsethän sen llomakkeelle, kiitos.

Kokouspäivä alkaa klo 12 lounaalla hotellin ravintola Rubenissa. Kokous käynnistyy klo 13, iltapäiväkahvien jälkeen jatkamme kokousta tarvittaessa ja kaikille kokoukseen ja jäsentilaisuuksiin osallistuville tarjoamme päivällisen klo 17 ravintola Rubenissa. Merkitse mahdolliset ruokarajoitteet lisätietoihin

Kokousosallistujien matkakulut korvataan edullisimman julkisen liikenteen taksan mukaan. Matkalippuvarauksia varten ota yhteys taloudenhoitaja Heli Lahtiseen (heli.lahtinen@erto.fi), saat lippusi ilman kuluja. VR liikennöi Kupittaan asemalle, joten bussi on varteenotettava vaihtoehto pääkaupunkiseudulta tultaessa.

Kokouksen jälkeen alkaviin jäsentilaisuuksiin osallistuva maksaa omavastuun, jossa on mukana majoitus la-su väliseksi yöksi 2 hh:ssa. Jäsentilaisuuksiin osallistumisen edellytyksenä on kokoaikainen läsnäolo kokouksessa. Hotelli Kakolassa on varattu edullisempi kiintiö 2 hengen huoneita niille, jotka tulevat Turkuun jo perjantaina. Tähän majoittumiseen voi hakea kotimaan lomatukea.

Jos osallistut kokoukseen ja haluat kokouksen jälkeen mennä katsomaan
Hiljaiset sillat -musikaalia >>>ilmoittaudu tästä

Jos osallistut kokoukseen ja haluat osallistua risteilylle
kokouksen jälkeen >>>ilmoittaudu tästä

Mikäli tilaisuuteen ilmoittautunut jää tilaisuuteen tulematta ilman hyväksyttävää syytä, peritään häneltä tällöin todelliset kulut, jotka yhdistys joutuu maksamaan (matkaliput, majoitus, ruoka ym.).

Jaa

Facebook Twitter Linkedin