Kutsu kevätkokoukseen Helsinkiin

Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 18.5.2019 Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentissä (Eteläinen Rautatienkatu 4).

Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat eli vuoden 2018 toimintakertomus, tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Kokouksessa käsitellään myös jäsenten kokoukselle tekemät aloitteet, jotka on toimitettava kirjallisena puheenjohtaja Miska Keskiselle, miska.keskinen@erto.fi 30 vuorokautta ennen kokousta.

Ohjelma

11.30-12.30 Lounas
12.30-14.00 Ohjelma
14.00-15.00 Kevätkokous
15.00 Iltapäiväkahvi

 

Kokouksen jälkeen ohjelmassa opastettu kierros AMOS REX-museossa (ryhmä 1 klo 15.30 ja ryhmä 2 klo 16.00). Opastus kestää 45minuuttia ja ryhmässä max. 25 hlöä. Kierros on maksuton jäsenille, otathan kuitenkin museokorttisi mukaan, jos sellaisen omistat.

Keväällä 2019 Amos Rex esittelee belgialaisen taidemaalari René Magritten (1898-1967) ensimmäistä kertaa Suomessa. Surrealismin johtohahmona pidetty taiteilija on erityisesti tunnettu teoksistaan, joissa arkinen todellisuus käännetään päälaelleen; omena valtaa kokonaisen huoneen, ja nenä kääntyy piipuksi. Tuttu onkin yhtäkkiä hämmentävän vierasta.

Matkat kokoukseen

YSTEA vastaa vuosikokouksiin osallistuville jäsenille matkakuluista yhdistyksen matkustussääntöjen mukaisesti. Henkilökohtaisen avustajan kustannuksista vastaa jäsen. Matkan hintaa voit vertailla www.perille.fi -palvelussa.

  1. Lentoliput: Lentolipun tilaaminen on mahdollista, mikäli muu matkustusmuoto ei matkan kokonaisuuden kannalta tule edullisemmaksi (Huom! Lipun tilaaminen verkosta on yleensä edullisin vaihtoehto). Liput tilataan itse ja laskutetaan YSTEAlta. Voit vaihtoehtoisesti pyytää yhdistyksen taloudenhoitaja Heli Lahtista (heli.lahtinen@erto.fi) tilaamaan lipun puolestasi. Huomaathan, että yhdistyksen taloudenhoitajan tulee hyväksyä lippu ennen ostopäätöstöstä.
  2. Junaliput: Liput tilataan omatoimisesti ja laskutetaan YSTEAlta. Suositus on, että liput tilataan hyvissä ajoin verkkokaupasta, jotta ne saa edullisemmin. Kirjaudu verkkokauppaan Veturi-tunnuksillasi, mikäli sinulla on tunnukset käytössäsi. Veturi-tunnukset helpottavat lippujen hankkimista ja saat  itsellesi myös muita etuja. Tutustu Veturiin tästä » 
  3. Bussiliput: Liput tilataan itsenäisesti ja laskutetaan YSTEAlta. Suositus on, että liput tilataan hyvissä ajoin verkkokaupasta, jotta ne saa edullisemmin. Myös Onnibussin tarjonta kannattaa tarkistaa. Tilaa lippusi valitsemasi bussiyhtiön verkkokaupasta: Onnibus , Expressbus  ja Matkahuolto.

 

Mikäli matkustusaikataulun vuoksi on pakko käyttää omaa autoa tai taksia, korvausten tai taksikulujen laskuttamisesta on aina sovittava etukäteen taloudenhoitajan kanssa. Yhdistys ei ota kantaa matkustusajankohtaan vaan matkan kokonaiskustannuksiin.

Tehdessäsi matkan omalla autolla, korvaus maksetaan julkisen mukaan. Huomioithan myös kertyvät parkkimaksut.

Matkan laskuttaminen YSTEAlta

Lähetä matkalaskusi mahdollisine liitteineen pdf-muodossa taloudenhoitaja Heli Lahtiselle sähköpostitse osoitteeseen heli.lahtinen@erto.fi 2 kuukauden kuluessa matkan päättymisestä.  YSTEA hyväksyy sähköisen matkalaskun ilman allekirjoitusta.

Matkalaskuun liitetään kaikki kustannuksia aiheuttaneet kuitit. Kaupunkien sisäisen liikenteen tai seutuliikenteen lipuista ei tarvitse kuittia toimittaa, koska taksat on julkisesti vahvistettu ja aina tarkistettavissa.

Matkojen korvaamisen edellytys on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

Lataa matkalasku tästä »

Majoittuminen

Jos haluat yöpyä Helsingissä, YSTEA on varannut huoneita Original Sokos Hotel Presidentistä kiintiöhintaan. Yhden hengen huone 148 euroa yöltä ja kahden hengen huone 168 euroa. Voit varata huoneen Sokos Hotellin myyntipalvelusta +35820 1234 600/yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi. Mainitse kiintiötunnus ”YSTEA” varausta tehdessäsi. Kiintiö on voimassa 19.4.2019 asti.

YSTEA antaa yöpymistukea jäsenille harkinnan mukaan, jos kokoukseen osallistuminen olisi muuten kohtuuttoman hankalaa pitkän matkan tai matkustusaikataulujen vuoksi. Vuonna 2019 yöpymistuki on 40 €/hlö. Majoittumisen korvaamisen edellytyksenä on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

Kokoukseen ja museokierrokselle imoittautuminen

Ilmoittaudu kokoukseen ja museokierrokselle 4.4.2019 mennessä ERTOn kalenterin kautta. Muistathan lisätä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohtaan ruoka-aineallergiasi. Ilmoita samalla lomakkeella myös eläkeläis- tai opiskelijajäsenyydestäsi.

HUOM! Kokoustarjoilut varataan vain ennakkoilmoittautuneille.

Tervetuloa keväiseen Helsinkiin!

pj Miska Keskinen
miska.keskinen@erto.fi

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Kirjaa kalenteriisi: Ystean syyskokous pidetään 16.11.2019 Oulussa Sokos Hotel Arinassa. Kokous aloitetaan lounaalla klo 13, jotta pitkämatkalaisetkin ehtivät Ouluun. Aamupäivällä on vapaaehtoista ohjelmaa. Kokouksen jälkeen jäsenillä mahdollisuus osallistua Ookko nää nauranu -stand up esitykseen. Syysretki Ouluun katkaisee kaamoksen. ...

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Kuvaa paras paikka kotikonnuiltasi. Ystean kuvakisa kestää 30.8.2019 saakka. Ota siis kuva sinun mielestäsi parhaasta paikasta kotipaikkakunnallasi. Liitä kuvaan myös tarina, miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä. Parhaat palkitaan. Osallistumalla kisaan annat samalla luvan käyttää kuvaa YSTEAn Facebookissa ja nettisivulla.