Kuvaa kotipaikkasi paras paikka!

Vielä on aikaa ottaa osaa kuvakilpailuun! Tällä kertaa laitamme sinut tarkastelemaan kotikulmiasi: mitä hauskaa, kaunista tai jännittävää sieltä voisi löytyä?

Ota siis kuva sinun mielestäsi parhaasta paikasta kotipaikkakunnallasi. Liitä kuvaan myös tarina, miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä. Parasta kotipaikkakunnallasi -kuvakisa kestää 30.8.2019 saakka. Ystean hallitus toimii raatina ja palkitsee viisi mielestään parasta otosta ja tarinaa. Palkintona on 30 euron lahjakortti viidelle parhaalle.

Osallistumalla kisaan annat samalla luvan käyttää kuvaa YSTEAn Facebookissa ja nettisivulla.

Lähetä kuvasi 30.8. mennessä tarja.nieminen@erto.fi

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Tuuppa Ouluun YSTEAn syyskokkoukseen, meitä on siellä muitakin! YSTEAn syyskokous pidetään Oulussa 16.11.2019 Sokos Hotelli Arinassa. Ilmoittaudu Erton tapahtumakalenterin kautta 15.10. mennessä. Syysretki Ouluun katkaisee kaamoksen. Samalla voit vaikuttaa Ystean asioihin, tavata tuttuja ja viihtyä yhdessä.

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Kuvaa paras paikka kotikonnuiltasi. Ystean kuvakisa kestää 30.8.2019 saakka. Ota siis kuva sinun mielestäsi parhaasta paikasta kotipaikkakunnallasi. Liitä kuvaan myös tarina, miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä. Parhaat palkitaan. Osallistumalla kisaan annat samalla luvan käyttää kuvaa YSTEAn Facebookissa ja nettisivulla.