Tuuppa Ouluun YSTEAn syyskokkoukseen, meitä on siellä muitakin!

YSTEAn syyskokous pidetään Oulussa 16.11.2019 Sokos Hotelli Arinassa. Ilmoittaudu Erton tapahtumakalenterin kautta 15.10. mennessä.

Ilmoittaudu: https://www.erto.fi/palvelut/kalenteri/3923

Kokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat, joita ovat mm. hallituksen jäsenten valinta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020. YSTEAn hallitukseen tarvitaan uusia voimia, tule ehdokkaaksi tai vaikuttamaan valintoihin.

Kokousohjelma:
12–13 Yhteinen Ystea
13–13.45 Lounas
13.45–15.30 Syyskokous
15.30–16 Iltapäiväkahvit
18.00 Ookko nää nauranu -esitys

Kokouksen jälkeen rentoudutaan yhdessä. Oululaista alkuperää oleva esitys Ookko nää nauranu Sokos Hotelli Arinan kokoustiloissa klo 18. Esitys on maksuton jäsenille, mukaan voi ottaa avecin (22,50e).

Matkakulut
Yhdistys korvaa kokoukseen osallistuneille jäsenille matkakulut yhdistyksen matkustusohjesääntöjä noudattaen. Löydät matkustusohjeet ja tarvitavat lomakkeet tästä:
https://ystea.fi/tyokaluja/

Majoittuminen
Sokos Hotelli Arinasta on varattu kiintiö jäsenille 2hh 130e/vrk.
https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina
Varaukset hoidetaan omatoimisesti. Muistathan YSTEAn yöpymistuen, josta tarkemmat ohjeet löytyvät matkustussäännöistä.

TERVETULOA! Me luvataan pittää teistä hyvvää huolta!

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Tuuppa Ouluun YSTEAn syyskokkoukseen, meitä on siellä muitakin! YSTEAn syyskokous pidetään Oulussa 16.11.2019 Sokos Hotelli Arinassa. Ilmoittaudu Erton tapahtumakalenterin kautta 15.10. mennessä. Syysretki Ouluun katkaisee kaamoksen. Samalla voit vaikuttaa Ystean asioihin, tavata tuttuja ja viihtyä yhdessä.

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Toimihenkilöliitto ERTOn mielestä hallituksen ajaman irtisanomislain perustelut eivät toimi. Lisäksi hallituksen esittämä karenssin lyhentäminen on ongelmallinen. ERTO ehdottaakin, että koko karenssijärjestelmä uudistetaan.