Arki haltuun – nyt ja tulevaisuudessa (UP Partners-työpaja)

ERTO järjestää jäsenilleen eläkkeelle siirtymiseen liittyvän työpaja-kokonaisuuden syksyllä 2022.

Eläkkeelle siirtyminen voi olla sinulle juuri nyt ajankohtaista tai ehkä harkitset sitä lähivuosien aikana.

Tervetuloa yhdessä pohtimaan tulevaa elämänmuutosta sekä löytämään konkreettisia työkaluja uutta elämänvaihetta sujuvoittamaan.

TYÖPAJA 1 – Torstai 15.9.2022 klo 14-16
Arki haltuun – nyt ja tulevaisuudessa

Mitkä asiat minua erityisesti kuormittavat? Miten palaudun? Tunnistanko kuormituksen tunnetta varhaisoireena ja osaanko puuttua siihen? Jääkö energiaa työn jälkeen myös vapaa-ajalle?

Tule tutkimaan omia keinoja pitää itsesi työkykyisenä myös uran loppuvaiheessa. Tutkimme kuormituksen ja palautumisen lainalaisuuksia stressijärjestelmän näkökulmasta. Opettelemme yhdessä tunnistamaan omaa kuormitustasoa sekä harjoittelemme tärkeitä palautumisen taitoja.

Valmentaja Sanna Nylund

Sanna on työnohjaaja, työyhteisövalmentaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja.

Sannan erityisenä kiinnostuksen kohteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin psyykkinen kuin fyysinen. Sen tutkiminen on johtanut opintoihin sekä liikuntalääketieteen että lyhytterapioiden parissa ja työhön hyvinvointiryhmien ohjaajana /valmentajana ja terapeuttina.

Vuorovaikutus haasteellisissa tilanteissa on myös kiehtonut. Työuran varrella haastavat tilanteet ja kriisiytyneet yhteisöt/yksilöt ovat tulleet tutuiksi paitsi psykiatriassa, myös terapia vastaanotoilla ja työnohjattavissa yhteisöissä.

Sanna on vahva käytännön osaaja, joka haluaa luennollaan tuoda esiin käytännön tietoa ja taitoa vuorovaikutustilanteista ja hyvinvoinnista.

Olet lämpimästi tervetullut yhteiselle valmennusmatkalle kohti uutta, mielenkiintoista elämänvaihetta!

Ilmoittaudu mukaan 13.9.2022 mennessä oheisen ”Ilmoittaudu”-linkin kautta.

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Työpajan seuraavat osiot järjestetään:

TYÖPAJA 2 – Torstai 6.10.2022 klo 14-16: Eläkkeelle siirtyminen

TYÖPAJA 3 – Torstai 27.10.2022 klo 14-16: Tulevaisuuden haaveeni

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...