Avaintes:n piirissä työskentelevien työaikailta

Kuinka pitkiä työvuoroja minulle voi suunnitella? Kuuluuko minulle ylityökorvaukset? Voiko liukuvassa työajassa muodostua lainkaan ylitöitä?

Tule kuulemaan ja kysymään työaika-asioista ERTOn jäsentapaamiseen, joka on tarkoitettu Avaintes:n piirissä työskenteleville jäsenillemme.

Illan vetäjänä toimii ERTOn lakimies ja Avaintes:n tes-neuvottelija Heli Luukkonen. Voit lähettää Helille etukäteiskysymyksiä, joihin saat vastauksen illan aikana. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja -kohtaan.

Tapaamiseen voit osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet sähköpostitse 26.4. aamupäivän aikana.

Tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...