Eläköityminen – uhka vai mahdollisuus?

Mitä paremmin olet varautunut elämäntilanteessasi tapahtuviin muutoksiin, sitä helpompi niistä on selvitä!

Eläkkeellä tulot yleensä pienenevät ja tähän on hyvä varautua. Mitä aiemmin aloitat varautumisen, sen parempi. Mutta niin kuin aina – koskaan ei ole liian myöhäistä! Taina Rajanen Takuusäätiöstä kertoo, miten eläkevuosiin voi ja kannattaa varautua taloudellisesti.

Tilaisuudessa käsitellään seuraavia aiheita ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asioista, jotka mietityttävät.

– tulevan eläkkeen tarkistaminen
– omat menot ja budjetointi
– luotot ja velat
– tavoitteellinen säästäminen
– asuminen
– huoletta tulevaisuuteen

Saat myös vinkit Takuusäätiön ”Testaa taloutesi tila” ja ”Minkälaisia eläkepäiviä voit viettää?” -testeihin ja kuulet ”Velattomana tulevaisuuteen” -verkkovalmennuksesta.

Olen Taina Rajanen, arjen raha-asioiden asiantuntija. Työskentelen verkostokoordinaattorina Takuusäätiössä, joka on voittoa tavoittelematon sosiaalialan järjestö. Toimipisteeni sijaitsee Oulussa, Kumppanuuskeskuksessa.

Olen ollut ERTOn jäsen noin 14 vuotta ja oma jäsenyhdistykseni on YSTEA. Eläke-aikaan liittyvät asiat kiinnostavat minua tällä hetkellä henkilökohtaisesti, sillä oma työurani on jo loppusuoralla.

Taina Rajanen katsoo kameraan.

Ilmoittaudu tähän tilaisuuteen 3.10 mennessä.
Saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin edellisenä päivänä (4.10).

ERTO ja Takuusäätiö järjestävät yhteistyössä kaksi tilaisuutta:
Eläkeköityminen uhka vai mahdollisuus? 5.10
Varmoin askelin eläkkeelle 13.10 >> Lue lisää ja ilmoittaudu myös tähän tilaisuuteen

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...