Epäasiallinen käytös työpaikalla – miten siihen voi puuttua?

Työpaikkakiusaaminen voi ilmetä eri muodoissa: ilmeinä, eleinä, sanoina tai tekoina. Työpaikalla ei tarvitse sietää huonoa käytöstä, mutta mitä epäasiallinen käytös käytännössä tarkoittaa? Miten tunnistan epäasiallisen kohtelun ja miten toimin, jos minua tai työkaveriani kohdellaan väärin?

Jäsentilaisuudessamme näistä asioista on kertomassa ja kysymyksiinne vastaamassa ERTOn asiantuntija Jarmo Lahti.

Jäsenilta järjestetään Teamsin välityksellä ja siihen voi osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedot-kohtaan.

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi 17.2. aamupäivän aikana.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...