HED täydennyskoulutusta

Yhdenvertaisuussuunnitelman laadinta työpaikalle – verkkoseminaari 25.1.2019 klo 9:45-11:00.

Yhdenvertaisuussuunnitelman laadinta tullut pakolliseksi vuoden 2017 alusta työpaikoille, joilla on vähintään 30 työntekijää.

Tässä verkkoseminaarissa opit laatimaan suunnitelman omalle työpaikallesi yhteistyössä henkilöstön kanssa.

Työskentelytapa antaa mahdollisuuden keskustella yhdenvertaisuuden sisällöistä koko henkilöstön voimin, jolloin se tukee myös yhdenvertaisuuden toteutumista työpaikoilla. Samalla opit yhdenvertaisuuslain tärkeimmän sisällön ja saat kuulla muutaman esimerkin siitä, missä tilanteissa yhdenvertaisuuden toteutuminen voi vaarantua työpaikoilla.

Koulutuksen kuvaus:
Tässä tunnin pituisessa verkkoseminaarissa käsitellään yhdenvertaisuuden toteutumista työpaikoilla ja esitellään toteutustapa, jolla yhdenvertaisuussuunnitelma voidaan laatia työpaikalle yhteistyössä henkilöstön kanssa. 

Kouluttaja on TJS Opintokeskuksen kehittämisasiantuntija Päivi Lohi-Aalto.

Ohjelma
9.45 Verkkokoulutustila avautuu
10.00 Koulutus alkaa: 
-Yhdenvertaisuuslaki 
-Yhdenvertaissuunnitelman laadinta yhteistyössä henkilöstön kanssa
-Esimerkkejä tilanteista, joissa yhdenvertaisuuden toteutuminen voi vaarantua työpaikoilla
11.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen järjestää TJS-Opintokeskus.

Ilmoittautuminen: https://www.tjs-opintokeskus.fi/course/2914#.W_fN6OgzY2x 
             -> lisääthän ilmoittautumislomakkeeseen organisaation nimeksi ”ERTO”.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...