HEDS UP -henkilöstönedustajien seminaari 19.-20.11.2020

ERTOn kaksipäiväinen Teams HED-seminaari 19.-20.11.2020

Tästä HED-täydennyskoulutuksesta ei todellakaan kannata jäädä pois! Luvassa on mielenkiintoisia, innostavia ja ajankohtaisen tärkeitä luentoja. Osallistu koulutukseen ja saat käyttöösi tuhdin setin arjen työkaluja!

HEDS UP -seminaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksen kautta, eikä osallistuminen edellytä sinulta mitään lisätoimenpiteitä. Kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 18.11. Osallistuminen sujuu Chrome- tai Firefox-selaimen kautta.

Seminaari on neuvoteltu koulutussopimuksiin, joten voit osallistua siihen palkallisesti työajalla!

Ilmoittaudu pian, viimeistään 17.11 mennessä, vuoden odotetuimpaan HED-koulutukseen!

HEDS UP -seminaaripäivien jälkeen tiedät miten:
– olet mukana työpaikan psykologisen turvallisuuden kehittämisessä
– tunnistat oman työpaikkasi jaksamisen riskitekijöitä
– rakennat parempaa tulevaisuutta yhdessä työnantajan kanssa
– kehität työpaikkaa yhteistoiminnassa
– osallistut hyvän psykososiaalisen työympäristön luomiseen

Koulutuksen jälkeen tiedät enemmän myös sovintoneuvotteluista, kilpailukieltosopimuksista sekä oman sopimusalasi ajankohtaisista asioista.

Toimitpa sitten luottamusmiehehenä, luottamusvaltuutettuna, työsuojeluvaltuutettuna, yhdyshenkilönä, EWC-edustajana tai heidän varahenkilönään, olet lämpimästi tervetullut päivittämään HED-taitojasi kanssamme!

Jälkimmäisen päivän iltapäivällä keskustellaan yhdessä oman sopimusalan ajankohtaisista asioista, tulkitaan tessiä ja tuumitaan caseja. Työsuojelu- valtuutetuilla on oma ryhmänsä.

Katso koko seminaariohjelma tästä.

Tutustu seminaarin luennoitsijoihin täältä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...