Itseohjautuvuus ja itsensä johtaminen -Lifted-webinaari

Moderni työ on kehittynyt suuntaan, jossa jokainen työyhteisön jäsen pääsee vaikuttamaan entistä enemmän omiin ja työyhteisön toimintatapoihin, menestymiseen ja hyvinvoinnin rakentumiseen.

Kehityssuunta tuo mukanaan mahdollisuuden kokea vahvempaa merkityksellisyyden ja aikaansaamisen tunnetta sekä työn imua. Toisaalta se asettaa meille myös haasteita ja vaatii meiltä enemmän itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista kuin koskaan aikaisemmin.

Itsensä johtamisen parhaiden oppien ja käytäntöjen avulla kehitämme omaa hyvinvointiamme, kiihdytämme oppimistamme sekä saamme työstämme entistä enemmän merkityksellisyyden ja aikaansaamisen tunnetta.

Valmennuksen tärkeimmät aiheet:

– Mitä itseohjautuvuus todella on
– Mitä hyötyjä voit saavuttaa itseohjautuvuudella
– Mitkä ovat parhaat menetelmät itseohjautuvuuden käytäntöön viemiseen
– Miten varmistat, ettet tipu itseohjautuvuuden yleisimpiin sudenkuoppiin
– Kuinka saavutat työssäsi päivittäin hallinnan ja aikaansaamisen tunteen

Webinaari järjestetään 28.9.2022 klo 17–18 Zoom-palvelun kautta.
Jos et pääse osallistumaan, ilmoittaudu silti mukaan, sillä webinaari nauhoitetaan ja tallenne jaetaan kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...