Jäsentilaisuus Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä työskenteleville

Sote ry (ERTO, SuPer, Tehy) järjestää YTHS:ssä työskenteleville virtuaalisen jäsenillan tiistaina 16.2.2021 klo 17.00–19.00.

Illan aiheena on YTHS:n laajenemiseen liittyvät ajankohtaiset kysymykset. Aiheesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat liittojen työehtosopimusneuvottelijat.

Voit seurata jäseniltaa kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää illan aikana chatin kautta tai pyytämällä puheenvuoron.

Ilmoittaudu mukaan ma 15.2. klo 16.00 mennessä! Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi tiistaina 16.2. ennen jäsenillan alkua.

Tervetuloa tilaisuuteen!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...