Kokonainen sinä – UpPartners-webinaari

Jokainen meistä on kokonainen ihminen, jonka elämään vaikuttaa työelämän lisäksi moni muu asia.

Miten pidän tasapainon?

Miten onnistuu työn ja perhe-elämän yhdistäminen, palautuminen ja rauhoittuminen arjessa?

Olenko itse ohjaimissa?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

– keinoja päästä parempaan tasapainoon työelämän ja muun elämän välillä,
– kehittää taitojasi palautua ja rauhoittua hektisen arjen keskellä,
– ymmärtää kuinka olla vahvemmin oman elämäsi ja uran ohjaimissa.

JOHANNA GRANLUND
Johanna Granlund on inspiroiva ja kasapäin sydäntä omaava kouluttaja ja valmentaja. Johannalla on pitkä kokemus pedagogisten tehtävien parissa. Hän valmentaa asiakkaita nuorista eläkeläisiin, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista uravalmennuksiin.

Koulutukseltaan Johanna on ratkaisukeskeinen valmentaja (Life Coach®), kasvatustieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Ratkaisukeskeisyys, valmentava työote, dialogitaidot, kärsivällisyys ja sosiaalinen kyvykkyys sekä itsen aktiivinen kehittäminen, ovat Johannalle ominaista.

Ilmoittautuminen

Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu UP Urapalvelu-portaalin kautta osoitteessa https://www.urapalvelut.fi/erto/index.aspx?ReturnUrl=%2ferto%2fportal%2findex.aspx tai oheisen ”Ilmoittaudu”-linkin kautta.

Webinaarista tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi Urapalvelu-sivustolle.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...