Lifted-webinaari: Stressin hallinta ja palautuminen

Tule mukaan oppimaan stressinhallinnasta ja palautumisesta.

Kaksiosaisen webinaarisarjan ensimmäisessä osassa 16.3.2021 perehdytään stressinhallintaan ja palautumiseen. Webinaarissa pohdimme keinoja hallita stressiä ja palautua työstä niin omassa arjessa kuin yhdessä muiden kanssa työpaikalla.

– Opi tunnistamaan stressisi ja välttämään turhaa stressiä
– Palautuminen työpäivän aikana – hyödynnä mm. taukoharjoitteet
– Palautuminen työpäivän jälkeen – miten irtautua töistä ja palautua tehokkaasti

Saat myös pienen tehtävän mukaasi pohdittavaksi.

Parempi palautuminen ja stressinhallinta eivät vaadi välttämättä suurta elämäntapamuutosta, vaan asioiden tunnistamista ja tiedostamista. Jo pienetkin arjen muutokset voivat tuoda tuntuvia hyötyjä arkeesi.

Webinaarin vetää työ- ja organisaatiopsykologi, prosessikonsultti Mari Järvinen

Valmennus on ertolaisille maksuton.

Webinaariin osallistutaan Zoomin kautta. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistusviestin, jossa on osallistumiseen tarvittava Zoom-linkki.

PS. Webinaarisarjan toinen osa järjestetään 13.4.2021 klo 17-18.
Voit halutessasi osallistua vain toiseen webinaareista.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...