LinkedIn-koulutus

Linkedin on sosiaalisen median palvelu työnhakuun ja ammatilliseen verkostoitumiseen. Ystea tarjoaa toivotun kurssin LinkedInin perusominaisuuksista jäsenilleen maksutta. Muille 10 €.

Linkedin on sosiaalisen median palvelu työnhakuun ja ammatilliseen verkostoitumiseen.

Marraskuussa Ystea tarjoaa toivotun kurssin LinkedInin perusominaisuuksista sekä siitä miten sitä voi hyödyntää ja mitä siellä kannattaa tehdä. Näytetään LinkedInissä step by step miten ja miksi jotain kannattaa tehdä siellä ja miten muutetaan asetuksia.

Etäkoulutus järjestetään 5.11. klo 17-19.30 Teamsin välityksellä

Lähetä kouluttajalle ennakkotietolomake – miten tuntematon/ tuttu Linkedln palvelu sinulle on. Täytä ennakkotietolomake tässä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...