”Mitä minulle tapahtuu, kun minut lomautetaan?” – Kutsu poikkeusaikojen dialogisarjaan

ERTO osallistuu DialogiAkatemian , Valtiovarainministeriön ja Erätauko-säätion koordinoimaan Elämä poikkeusajan Suomessa -dialogisarjaan. Dialogit tarjoavat tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeusaikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa. 

Dialogit toteutetaan 16.4., 28.4., 12.5. ja 26.5. Menetelmänä käytetään Erätauko-dialogia ja alustana Microsoftin Teamsia. Enimmäisosanottajamäärä per dialogi on 10 henkilöä. 

ERTOn näkökulma on työelämässä ja tällä hetkellä akuutissa asiassa: lomautuksissa. Tavoiteenamme on tarjota ihmisille turvallinen rakentavan keskustelun paikka kriisin tuottaman epävarmuuden keskellä. 

Oletko lomautettu tai lomautusuhan alla? Tai muuten huolissasi työpaikkasi puolesta?  Osallistu Erätauko-dialogiin 16.4. klo 14.00-15.30. Dialogin aiheena on ”Mitä minulle tapahtuu, kun minut lomautetaan?”  

Vetäjä: Teemu Miettinen, ERTOn talous- ja henkilöstäpäällikkö (koulutettu Erätauko-fasilitaattori) 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...