Näin selviydyt työelämässä -webinaari

Oletko työurasi alussa, siirtymässä työelämään tai kenties aloittamassa kesätyöt? Ovatko työelämän pelisäännöt vielä tuntemattomia? Tiedätkö, mistä asioista kannattaa työsopimuksessa sopia ja mitä kannattaa välttää? Tule mukaan ERTOn Näin selviydyt työelämässä -webinaariin kuulemaan lakimiehemme tärkeimmät vinkit työelämään.

Webinaarissa käydään tiiviisti läpi työelämän oikeuksien ja velvollisuuksien kannalta tärkeimpiä sääntöjä, kuten työsopimuksen solmimista, palkanmaksua, työaikaa, vuosilomaa, työsuhteen alkamista ja päättymistä. Kuulet myös, mitä ERTOlla on tarjota työelämäsi tueksi.

Koulutus järjestetään Teams-webinaarina. Lähetyksen seuraaminen ei edellytä Teams-sovelluksen käyttöönottoa, vaan voit seurata sitä myös verkossa.

Webinaarin aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Akseli Haapaniemi.

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...