Optikoiden aamukahvit

Tule kuulemaan ja kysymään uuden työehtosopimuksen muutoksista ERTOn jäsentapaamiseen. Tapaaminen järjestetään verkossa ja se on tarkoitettu optikoiden työehtosopimuksen piirissä työskenteleville.

Tilaisuudessa ovat paikalla tes-neuvottelijat lakimies Anne Kaattari ja asiantuntija Markku Väänänen. Voit lähettää etukäteiskysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä lisäämällä kysymys Lisätietoja-kohtaan.

Tapaamiseen voit osallistua kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella.

HUOM! TAPAHTUMA ON PERUUTETTU. Lähetämme jäsenistölle tarkempaa tietoa sopimusratkaisun sisällöstä myöhemmässä vaiheessa.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...