Pirkanmaan jäsenten ERTO-ilta

Tervetuloa Pirkanmaan jäsenten ERTO-iltaan

ERTO järjestää Pirkanmaan alueen jäsenille tutustumisillan hotelli Rosendahlissa perjantaina 30.9. kello 18.00 alkaen.

Illan aikana kuulet mm. liiton ajankohtaisista asioista ja pääset halutessasi myös kertomaan, minkälaista toimintaa sinä haluaisit Pirkanmaan alueelle. Kaikki vinkit ja palautteet ovat todella tervetulleita, jotta osaamme vastata yhä paremmin jäsentemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Illan ohjelmasta vastaa ERTOn Pasilan väki ja toki iltaan kuuluu myös vapaata seurustelua iltapalan merkeissä kello 20.00 alkaen, Rosendahlin Talvipuutarhassa.

Ilmoittaudu mukaan 15.9 mennessä

Huom! Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on varattu rajatusti.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään osallistumisesta iltapalalle. Toivomme sinun huomioivan, että iltapalalle ilmoittautuminen on sitovaa, jotta vältymme ruokahävikiltä.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...