Porvoon mitalla herkkuja YSTEASTA!

Kevät kutsuu Porvooseen ystealaisten kanssa! YSTEAN kevätkokouksen osallistujilla on mahdollisuus majoittua pienellä omavastuulla Vanhan Porvoon reunamilla sijaitsevassa Hotelli Sparressa yhden tai kahden hengen huoneissa.

Voit tutustua kaupungin viehättävään vanhaan keskustaan lauantaina kokouksen päätyttyä tai sunnuntain aikana. Ilmoittauduthan kevätkokoukseen sen oman kalenteri-ilmoituksen kautta.

Lauantai-iltana herkuttelemme yhdessä Porvoon mitalla, sillä nyt kokousosallistujilla on tilaisuus osallistua Neljän nautinnon ravintolakierrokselle. Se aloitetaan alkujuomalla ensimmäisessä ravintolassa ja se jatkuu kolmen ruokalajin illallisella, jokainen eri ravintolassa. Samalla paikallinen opas kertoo meille ravintoloiden historiasta, porvoolaisten ruoka- ja juomahistoriasta ja tunnettujen porvoolaisten herkuttelusta.

Paikkoja tällä kulttuurin ja hyvän ruoan kierroksella on kolmellekymmenelle jäsenelle, jotka ovat mukana kevätkokouksessa. Kierroksen kaikki ravintolat ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja hotellistamme. Muistathan ilmoittaa lisätiedot -kohdassa ruokarajoitteesi ja mahdollisen huonekaverisi nimen, kiitos!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...