Sote ry:n neuvottelupäivät

Tervetuloa mukaan syksyn Sote ry:n neuvottelupäiville!

Tällä kertaa neuvottelupäivät toteutetaan webinaarina 22.-23.10.2020. Neuvottelupäivillä käsitellään mm. lainsäädäntö- ja työehtosopimusasiaa. Asialistalla ovat myös luottamusmiestoiminta ja muut ajankohtaiset asiat.

Neuvottelupäivät on tarkoitettu Terveyspalvelualan, Yksityisen sosiaalipalvelualan, Avaintan ja YTHS:n luottamusmiehille. Koulutus on luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille palkallista edunvalvontakoulutusta. 

Ilmoittaudu mukaan 19.10.2020 mennessä! Tarkemmat osallistumisohjeet toimitamme ilmoittautuneille lähempänä neuvottelupäiviä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...