Taloushallinto, korona ja yt

Taloushallintoalalla on mennyt hyvin, mutta korona aiheuttaa ongelmia tälläkin alalla.

Mitä kysymyksiä taloushallintoalan jäseniltä tulee nyt ERTOon ja mitä niihin vastataan? Tule kuulemaan ja keskustelemaan taloushallinnon ammattilaisten kesken.

Koronakriisi on aiheuttanut lukuisia yt-neuvotteluja. Työelämän lakien ja etujen leikkaamista vaaditaan kovenevalla äänellä. Monella työpaikalla yt-menettelyä saatetaan jatkaa kesän jälkeen tai saatetaan käynnistää uudet yt:t. Saako lomauttaa, jos talous kohenee? Mitä sanoo laki?

ERTOn jäsenyhdistys taloushallinnon ammattilaiset Talry ry on Suomen ainoa pelkästään taloushallinnon asioihin keskittänyt alan työehdoista sopiva liitto. Tilaisuus on tarkoitettu vain ERTOn jäsenille.

Ohjelma:

17.00 Tervetuloa ja tapaamisen periaatteet, Juri Aaltonen, puheenjohtaja

17.05 Työmarkkinoilla leikkurit heiluneet ja heilumassa? Juri Aaltonen

17.15 Yleisimpiä liittoon taloushallintoalan ammattilaisilta tulleita korona-ajan kysymyksiä, Lakimies Helena Lievonen

17.50 Kysymyksiä ja keskustelua. Paikalla keskustelemassa Helena Lievonen ja Juri Aaltonen

18.00 Tilaisuus päättyy

Linkki seminaariin lähetetään ilmoittautuneille jäsenille 3.6. aamupäivällä.

 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...