Terveyspalvelualan tes-webinaari

Terveyspalvelualan työehtosopimusneuvotteluissa on saavutettu neuvottelutulos 23.6.2020. Tule mukaan kuulemaan uuden työehtosopimuksen sisällöstä ja vaikutuksista sinun työehtoihisi. Webinaarissa on myös mahdollista kysyä ratkaisuun liittyviä kysymyksiä.

Sote ry järjestää webinaarin Terveyspalvelualan työehtosopimuksen piirissä työskenteleville ERTOn, SuPerin ja Tehyn jäsenille perjantaina 26.6. klo 17.00-18.30. Neuvottelutuloksesta kertomassa ovat työehtosopimusneuvottelijat.

Webinaaria voi seurata kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Kysymyksiä voi esittää jäsenillan aikana chatin kautta. Tilaisuudesta tulee tallenne, joka lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. 

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi ennen webinaarin alkua pe 26.6.

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 26.6. klo 13.00 mennessä.

Tervetuloa!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...