TiistaiBreikit – Yhteistyö ja vuorovaikutus

Näihin puolen tunnin herätteleviin, innostaviin ja motivoiviin Breikkeihin et voi jättää osallistumatta!

Vuoden ensimmäisten ohjattujen taukojen aiheena käsittelemme yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Breikkien vetäjinä toimivat alan arvostetut valmentajat ja esiintyjät.

Breikit järjestetään verkon kautta kautta tiistaisin klo 10:00-10:30 ja sopivat tauoksi työpäivän lomaan kaikille ertolaisille, erityisesti henkilöstön edustajille.

Ilmoittautuminen koskee kaikkia neljää Yhteistyö ja vuorovaikutus-sarjan tapahtumaa mutta voit osallistua oman aikataulusi mukaan haluamiisi osioihin. Saat osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä ilmoittautumiskaavakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

TiistaiBreikit helmi-maaliskuussa: Yhteistyö & Vuorovaikutus

22.2. klo 10.00–10.30
Ymmärrä, älä oleta – Lue ja kuuntele kollegoitasi. -Elina Aalto
(Ilmoittautuminen päättynyt)

1.3. klo 10.00–10.30
Opi vaikuttamaan kommunikoimalla – Ei se mitä vaan miten sanot. -Disa Kamula
(Ilmoittautuminen päättynyt)

8.3. klo 10.00–10.30
Ansaitse huomio, herätä kiinnostus – Positiivisen mielikuvan luominen -Elina Aalto
(Ilmoittautuminen päättynyt)

15.3. klo 10.00–10.30
Yhteistyötaidot – Yhteen hiileen puhaltamista vai liekkien leimahtelua -Johanna Huhtamäki

Breikkien vetäjinä toimivat:

Elina Aalto
Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja

Näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009 valmistunut Elina on työskennellyt useissa maamme teattereissa draamoista musikaaleihin sekä näytellyt tv-sarjoissa, mainoksissa ja lyhytelokuvissa. Lisäksi hän toiminut ääninäyttelijänä tv- ja radiomainoksissa, äänikirjoissa ja dubbauksissa.

Valmentajana Elinan erikoisalana ovat esiintyminen, vuorovaikutus ja improvisaatio. Hän on tehnyt valmennuksia yli viidentoista vuoden ajan ja asiakkaina on ollut niin yrityksiä, yliopistoja kuin yksilöitä.

Disa Kamula
Tarinamuotoilija ja elämänilon konsultti

Disa Kamula on teatteriohjaaja, kouluttaja, esiintyjä ja tutkija, joka on tutkinut erilaisia näyttelijäntyön menetelmiä jo opiskellessaan Tampereen yliopistossa Teatterin ja draaman tutkimusta. Vuonna 2007 hän löysi amerikkalaisen teatteriohjaaja Anne Bogartin, joka käyttää työssään SITI Company:n kanssa yhteisinä harjoitusmenetelminä Suzuki-metodia sekä Viewpoints-tekniikkaa.

Disa kirjoitti näistä aiheista myös pro gradu-tutkielmassaan Kuuntelemistaidon kehittäminen teatterityössä (2007) ja on opiskellut molempia tekniikoita myös Amerikassa SITI Companyn kesäkoulussa 2011 sekä syventänyt Suzuki –metodin osaamistaan keväällä 2017 SITI Companyn järjestämässä Transformation Through Training – seminaarissa.

Johanna Huhtamäki
Motivaatio ja menestysvalmentaja

Johanna on diplomi-insinööri, valmentaja ja menestystutkija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä.

Johanna on empaattinen ja valoisa persoona joka on myös hiljattain ilmestyneen Pakkopositiivisuudesta tasapainoon -kirjan kirjoittaja sekä Valon antajat -kirjan toinen kirjoittajista.

Ilmoittaudu myös TiistaiBreikkien seuraavaan osioon täältä >> https://www.erto.fi/palvelut/kalenteri/4853-tiistaibreikit-asenne-ja-motivaatio

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...