Tilaisuus Evidensialla ja Omaeläinklinikalla työskenteleville

Hei Evidensialla ja Omaeläinklinikalla työskentelevät ertolaiset!

Olemme saaneet useita huolestuneita yhteydenottoja niin henkilöstönedustajilta kuin työntekijöiltäkin koskien Evidensian viimeisintä yrityskauppaa, jolla se osti Omaeläinklinikan. Tämän jälkeen Evidensialla on 50 yksikköä ja 1425 työntekijää. Työntekijöiden keskuudessa huolta on herättänyt erityisesti se, mitä yrityskauppa tarkoittaa ja miten se tulee vaikuttamaan yksittäisen työntekijän työsuhteen ehtoihin.

ERTO järjestää tähän liittyen Teams-tilaisuuden 17.11.2021 klo 17.00-18.00 kaikille Evidensian ja Omaeläinklinikan työntekijöille, jonne jäsenten toivotaan pyytävän myös ei ertolainen -kollega mukaan.

ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen aloittaa tilaisuuden kertomalla ajankohtaisista asioista työmarkkinoilla, jonka jälkeen eläintenhoitoalasta vastaava lakimies Sanna Villman käy tarkemmin läpi työsuhteen ehtojen muuttamista ja siihen liittyviä asioita. Sanna antaa samalla vinkkejä, miten näihin tilanteisiin kannattaa reagoida työnantajan suuntaan. Tilaisuuden päätteeksi on varattu aikaa myös avoimelle keskustelulle ja kysymysten esittämiselle teitä askarruttavista asioista.

Tapaaminen järjestetään verkossa ja voit osallistua siihen kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge -selaimella.

Ilmoittaudu mukaan 15.11. mennessä oheisesta linkistä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi 17.11. aamupäivän aikana.

Tilaisuutta ei tallenneta.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...