Tunne oikeutesi pätkä- ja osa-aikatyössä

Miten osa-aikaiselle kertyy vuosilomia ja maksetaanko loman ajalta palkkaa? Entä pitääkö nollasopimuslaiselle maksaa irtisanomisajan palkkaa? Onko pätkätyöläisellä oikeus työterveyshuoltoon?

Illan aikana saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  •  Milloin toimihenkilö voi tehdä osa-aikatyötä?
  •  Minkälainen sopimus osa-aikatyöstä kannattaa tehdä? 
  •  Pitääkö osa-aikaiselle tarjota lisätyötä?
  •  Saako osa-aikainen ottaa samalta alalta toisen työpaikan? 
  •  Miten osa-aikatyö vaikuttaa palkkaan ja työsuhde-etuihin?
  •  Miten osa-aikaiselle kertyy vuosilomia ja maksetaanko loman ajalta palkkaa?
  •  Pitääkö pätkätyöläiselle järjestää työterveyshuolto?
  •  Pitääkö nollasopimuslaiselle maksaa sairausajan palkkaa? Entä irtisanomisajan palkkaa? 

Koulutus järjestetään Teams-webinaarina. Koulutuksen seuraaminen ei edellytä Teams-sovelluksen käyttöönottoa, vaan voit seurata koulutusta myös verkossa.

Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjallisesti chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Helena Lievonen.

Koulutus on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Kurssilla syvennetään taitoja, joiden avulla kehityt selkeämmäksi, vaikuttavammaksi ja innostavammaksi viestijäksi ja neuvottelijaksi. Kurssin kesto on 15 tuntia viikkojen 45-49 aikana (6.11.2023-10.12.2023) ja koulutuksessa on sekä itsenäisesti että interaktiivisesti suoritettavia osioita. Lue lisää Aktiivi-Instituutin järjestä...