Työllistymisvalmennus työttömille jäsenille – Kouvola

TJS Opintokeskuksen valmennuksessa osallistujat harjoittelevat työnhaku- ja työelämätaitoja ja samalla kartuttavat digiosaamista osallistujien tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Valmennus on työllistymistä tukevaa toimintaa ja osallistuja saa valmennuksesta todistuksen, jolla voi osoittaa työttömyysturvalaissa vaadittavan aktiivisuusedellytyksen täyttyneen.

HUOM! Liiton järjestämät työllistymisvalmennukset huomioidaan aktiivisuusedellytyksiä arvioitaessa niiden työttömien henkilöiden osalta, joiden henkilökohtainen tarkastelujakso (65 pv) on alkanut 1.4.2019 tai alkaa sen jälkeen.

Aika ja paikka:

8.5., 16.5., 21.5., 28.5. ja 5.6.2019 Scandic Kouvola, Kouvolankatu 11, 45100 Kouvola

Tässä tarkempi päiväkohtainen aikataulu.

Valmentajat:

kehittämisasiantuntija, HTM, AmO Päivi Lohi-Aalto ja koulutussuunnittelija, FM Marika Ojala

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu viiden päivän kokonaisuuteen. Valmennus on osallistujalle maksuton. ERTO maksaa valmennuspäivän/valmennuspäivien ruokailut ja matkakulut julkisen kulkuvälineen kustannusten mukaisesti.

Huom! Valmennuksiin voi osallistua työttömät ERTOn jäsenet, jotka asuvat kyseisellä paikkakunnalla tai sen lähistöllä.

Mikäli sinulla on tarvetta osallistua vain yksittäisiin päiviin, ole ystävällinen ja laita tästä sähköpostitse tietoa hanna.mutikainen@erto.fi 

Ilmoittautuminen 7.4.2019 mennessä.

Valmennuksen tai yksittäisen lähipäivän peruminen

Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisajan päätyttyä (7.4) osallistuja voi perua valmennuksen viikkoa (7 päivää) ennen aloituspäivää tai yksittäisen lähipäivän samalla ehdolla. Peruminen tehdään TJS Opintokeskukseen, toimisto@tjs-opintokeskus.fi . Tämän jälkeen peruutetuista osallistumisista ERTO veloittaa ilmoittautuneelta toteutuneet kustannukset.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...