Työntekijöiden asema yrityskaupoissa

Mitä tarkoittaa liikkeen luovutus? Siirtyminen vanhana työntekijänä toiseen yhtiöön – mitä kannattaa huomioida? Miten fuusio tai muu yrityskauppa vaikuttaa työsuhteeseeni ja sovittuihin ehtoihin, voiko työnantaja muuttaa niitä? Onko minun pakko siirtyä uuden työnantajan palvelukseen? Entä jos työntekijöitä joudutaan irtisanomaan?

Webinaarissamme pohdimme näitä ja muita erilaisiin yrityskauppatilanteisiin ja työsuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Kouluttajana toimii ERTOn lakimies Sini Maijala.

Webinaaria voi seurata kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Webinaarin aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjallisesti chatin kautta. Voit lähettää myös etukäteen aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Lisää kysymys ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan.

Voit halutessasi kutsua mukaan myös työkaverisi, joka ei vielä kuulu ERTOon. Voit ilmoittaa hänet mukaan webinaariin merkitsemällä hänen yhteystietonsa ”lisätietoja”-kohtaan.

Saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi lähempänä tilaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa webinaariin!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...