Varmoin askelin eläkkeelle

Milloin voi jäädä eläkkeelle vai milloin kannattaa jäädä eläkkeelle?

Jos haluaa vielä tehdä töitä eläkeiän tavoitettuaan, niin mitä se käytännössä merkitsee? Kannattaako eläkkeellä ollessaan tehdä töitä?

ERTOn järjestöpäällikkö Soile Lindstedt kartoittaa minkälaista työn tekeminen eläkkeellä voisi olla, jos mikäli kunto ja mieli sen sallivat.

Tilaisuudessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

Entä, jos haluankin vielä tehdä töitä eläkkeellä?
Alin eläkeikä – tavoite eläkeikä
Minkä verran voi olla palkkatuloja?
Voiko ottaa vastaan osa-aikaisen ja/tai määräaikaisen työn?
Mitä eroa on työn tekemisellä eläkkeellä ollessa?

Tilaisuudessa on mukana Takuusäätiön Taina Rajanen, jolta voit kysyä mm. miten eläkevuosiin voisi/kannattaisi varautua taloudellisesti.

Ilmoittaudu 11.10 mennessä.
Saat osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin edellisenä päivänä (12.10)

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...