Virkistävä kevätjooga

Jooga on tie kehon kuuntelemisen kautta syvemmälle itseemme. Nyt Ystean, DigiMaMan, Logryn, Soan ja Etryn jäsenillä (ei koske Talryn jäseniä) on tilaisuus osallistua kymmeneen etäjoogaharjoitukseen joogakouluttaja Anu Karoliinan kanssa!

Joogaharjoitukset järjestetään verkossa helmi–huhtikuun aikana.

Lauantai 4.2. klo 13: Tutustuminen joogaan 2 h. Lyhyt johdanto joogan perusteisiin, liikkeeseen, hengitykseen sekä meditaatioon, jotta kaikki uudetkin joogit pääsevät mukaan + kokonaisvaltainen Hatha-joogaharjoitus.

Lauantait 11.2.–15.4. klo 13: Hatha-joogaa (75min)

Pääsiäisenä 8.4. joogaa ei järjestetä.

Tunnit ovat rauhallisia, mutta kehoa avaavia ja voimistavia. Keskitymme hengityksen löytämiseen liikkeessä ja kehon ja mielen yleiseen hyvinvointiin. Ohjaajana toimii Anu Karoliina, joogaa päätoimisesti vuosien ajan kouluttanut osaaja. Lue lisää Anusta täältä.

Tänä keväänä joogaharjoitukset tallennetaan ja ne ovat katsottavissa viikon ajan. Ilmoitathan lisätiedoissa jäsenyhdistyksesi sekä sähköpostiosoitteesi, johon osallistumislinkki lähetetään. Saat linkin sähköpostiisi viimeistään harjoituspäivän aamuna.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...