Voiko hyvinvointiala hyvin? Liikunta-alan Teams-tapaaminen

Millä mallilla on liikunta-alan ammattilaisten työhyvinvointi ja työssä jaksaminen?

Tule kuuntelemaan tuoreita tuloksia liikunta-alan ammattilaisille tehdystä tutkimuksesta. Kyselyssä kävi ilmi, että liikunta-alan ammattilaisten oma kuormitus ja jaksaminen ovat toisinaan hyvinkin vaaka-laudalla.

Kuinka iltatyöt vaikuttavat perhe-elämään? Miten palkkauksen epäkohdat ja työehtosopimuksen uupuminen vaikuttavat? Miten työpäivistä palautuu?

Tutkimuksen tuloksia esittelevät liikunta-alan ammattilaiset Elina Myllymäki ja Riikka Haakana.

Miten työpäivä saadaan sujumaan ja työyhteisö toimimaan?
ERTOn työsuhdeneuvontaan tulee paljon erilaisia työarkeen liittyviä kysymyksiä. Perehdymme yleisimpiin yhdessä keskustelemalla ja saat ajankohtaisia vinkkejä.

Tule mukaan rentoon tilaisuuteen, jossa kaikki halutessaan uskaltavat kommentoida tai kysellä. Paikalla ovat ERTOsta asiantuntijat Jarmo Lahti ja Soile Lindstedt.

Ilmoittaudu Teams-tilaisuuteen 18.4 mennessä.

Saat osallistumislinkin tilaisuuteen 19.4 aamupäivällä. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kertonut ilmoittautuessasi.

Teams-tapaamiseen voit osallistua mobiililla tai tietokoneelta. Chrome- tai Edge-selaimet toimivat hyvin.

Huom! Saat välittää tätä kutsua liikunta-alalla työskenteleville kollegoillesi ja alaa opiskeleville.

Kaikki kutsun saaneet ovat lämpimästi tervetulleita Teams-tilaisuuteen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään jäsenyhdistystäsi, mutta älä hämmenny, vaan valitse vaihtoehto ”En tiedä”, jos et ole vielä ERTOn jäsen.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...