Webinaari: Palautuminen ja stressinhallinta arjen voimavarana

Palautuminen ja stressinhallinta on yhä useammalle tärkein yksittäinen teema jokapäiväisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta.

Luennolla käymme läpi keskeisimpiä keinoja stressinhallintaan ja optimaaliseen palautumiseen. Luento on osa ERTOn jäsenille suunnattua Lifted-palvelua. Voit osallistua webinaariin, vaikka et olisi mukana Lifted-hyvinvointivalmennuksessa.

Jatkuva stressi on valitettavan yleinen ongelma, joka kahlitsee jopa nuorten työntekijöiden jaksamista, luovuutta ja työstä nauttimista. Oikeilla menetelmillä stressistä on kuitenkin mahdollista saada ote ja oppia jopa hyödyntämään sitä.

Valmennuksen tärkeimmät aiheet:

  • Toimivimmat ajatusmallit haasteiden ja stressaavien tilanteiden edessä
  • Tehokkaimmat työkalut niin proaktiiviseen kuin reaktiiviseen stressinhallintaan sekä palautumiseen
  • Parhaat tavat stressin valjastamiseen eduksesi työelämässä

Luennoitsijana toimii työterveys- ja organisaatiopsykologi Mari Järvinen. Hän toimii mm. prosessikonsulttina ja johtamisen valmentajana.

Saat osallistumislinkin lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

No terve vuan terve! YSTEAN SYYSKOKOUS LAUANTAINA 20.11.2021 klo 13 Paikka Sokos hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Kuopio Syyskokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä. Ohjelma klo 11–12 lounas, ravintola Frans & Sophiessa klo 12 – 12:45 hyvinvointiluento, Timo Rautiainen klo 13 syyskokous klo 15 kahvit Syysko...

Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työpaikan turvallisuuteen, työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa työpaikalla. Työsuojelun yhteistoiminnan tarkoitus on edistää työnantajan työntekijöiden välistä vuorovaikutusta, sekä parantaa työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia ...