YSTEAn kevätkokous

Tule YSTEAn kevätkokoukseen Clarion hotelliin Helsinkiin 

Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokouseen lauantaina 16.5.2019 Clarion hotelli, Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki. 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat eli vuoden 2019 toimintakertomus, tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Kokouksessa käsitellään myös jäsenten kokoukselle tekemät aloitteet, jotka on toimitettava kirjallisena puheenjohtaja Raija Similälle, raija.simila@erto.fi  viimeistään 15.4.

Ohjelma:

12.30 – 13.30 Lounas

13.30 – 15.30 Kevätkokous

15.30 – 16.00 Iltapäiväkahvi

Ilmoittautuminen kevätkokoukseen oheisen Ilmoittaudu -linkin kautta. Jos ilmoittaudut  29.4.2020 mennessä varmistat, että saat lounaan. Muista merkitä lisätietoihin mahdollinen erityisruokavalio.

Tuletko myös risteilylle heti kokouksen jälkeen? Ilmoittaudu risteilylle tästä.

 

SAAPUMINEN KOKOUSHOTELLI CLARIONIIN, Tyynenmerenkatu 2.

Suosittelemme saapumista julkisella liikenteellä. ”Huutokonttori” sijaitsee aivan hotellin edessä. Raitiovaunut 9, 7 ja 6T tuovat sinut kätevästi hotellille rautatieasemalta. Ruoholahden metroasema sijaitsee n 700 m päässä hotellista. Mikäli saavut autolla, varaathan ystävällisesti aikaa pysäköimiseen. Maksullinen paikoitus järjestyy Jätkäsaaren maanalaisessa Rokkiparkki -pysäköintihallissa, joka sijaitsee noin 400m päässä hotellista, sisäänajo Välimerenkatu 12.

Jokaisella parkkihallia käyttävällä tulee olla henkilökohtainen QR- koodi myös halliin sisään ajettaessa. Jos tarvitset QR-koodin, kerro tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväpysäköinti maksaa 17 €, vuorokausipysäköinti 27 €.

 

MATKAT KOKOUKSEEN

YSTEA vastaa vuosikokouksiin osallistuville jäsenille matkakuluista yhdistyksen matkustussääntöjen mukaisesti. Henkilökohtaisen avustajan kustannuksista vastaa jäsen. Matkan hintaa voit vertailla www.perille.fi palvelussa.

Lentoliput: Lentoliput ovat mahdollisia, mikäli muu matkustusmuoto matkan kokonaisuuden kannalta ei tule edullisemmaksi. HUOM! Tilaaminen verkosta on edullisinta. Liput tilataan itse ja hinta laskutetaan YSTEAlta. Taloudenhoitaja HYVÄKSYY lipun ennen ostopäätöstä. Taloudenhoitajaa voi myös pyytää tilaamaan liput: heli.lahtinen@erto.fi 

Junaliput: Liput tilataan omatoimisesti ja laskutetaan YSTEAlta. Suositus on, että liput tilataan hyvissä ajoin verkkokaupasta, jotta ne saa edullisemmin. Mikäli käytössä on omat VETURI-asiakastunnukset, se helpottaa lippujen hankkimista ja saat myös itsellesi muita etuja. https://www.vr.fi/cs/vr/fi/tutustu-veturiin

Bussiliput: Liput tilataan itsenäisesti ja laskutetaan YSTEAlta. Suositus on, että liput tilataan hyvissä ajoin verkkokaupasta, jotta ne saa edullisemmin. Myös Onnibussin tarjonta kannattaa tarkistaa. Hyviä nettisivuja ovat: http://www.expressbus.fi/fi/etusivu/ ja https://www.onnibus.com/etusivu ja https://matkahuolto.fi/

Oma auto: Mikäli matkustusaikataulun vuoksi on pakko käyttää omaa autoa tai taksia, korvausten tai taksikulujen laskuttamisesta on aina sovittava etukäteen taloudenhoitajan kanssa. Yhdistys ei ota kantaa matkustusajankohtaan vaan matkan kokonaiskustannuksiin. Tehdessäsi matkan omalla autolla, korvaus maksetaan julkisen mukaan. Huomioithan myös kertyvät parkkimaksut.

Matkan laskuttaminen Ystealta: Lasku liitteineen toimitetaan taloudenhoitajalle pdf-tallenteina sähköpostitse. Matkalasku on tehtävä 2 kuukauden kuluessa matkan päättymisestä. Matkalaskuun käytetään Excel-lomaketta, joka löytyy YSTEAn nettisivuilta https://www.ystea.fi/lomakkeet/ YSTEA hyväksyy sähköisen matkalaskun ilman allekirjoitusta. Matkalaskuun liitetään kaikki kustannuksia aiheuttaneet kuitit. Kaupunkien sisäisen liikenteen tai seutuliikenteen lipuista ei tarvitse kuittia toimittaa, koska taksat on julkisesti vahvistettu ja aina tarkistettavissa. Taloudenhoitaja on Heli Lahtinen, heli.lahtinen@erto.fi Matkojen korvaamisen edellytys on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

JOS HALUAT YÖPYÄ HOTELLILLA HELSINGISSÄ Halutessasi majoittua Helsingissä varaa itse majoitus haluamastasi hotellista. Tämä majoitus on omakustanteinen. Sivulta https://www.nordicchoicehotels.fi/ löytyy myös majoitusvaihtoehtoja. Majoitukseen saat käyttöösi varauskoodin EVENTS, jonka mainitsemalla saat 10% alennusta päivän hinnasta. Tarjouskoodi on käytössä kaikkiin huoneluokkiin, niin kauan kuin hotellihuoneita riittää. Varaukset voi tehdä kotisivuilla varauskoodilla EVENTS.

Tervetuloa Helsinkiin ja risteilylle!

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus päättyy maaliskuun lopussa. Neuvottelut työehtosopimuksen uudistamisesta aloitettiin 30.1. ERTOn, SuPerin ja Tehyn kärkitavoitteina ovat muun muassa palkankorotukset tasa-arvoerineen, kiky-työajan pidennyksen poisto sekä työhyvinvoinnin edistäminen. Neuvottelut j...

Jatkuva stressi on valitettavan yleinen ongelma, joka kahlitsee jopa nuorten työntekijöiden jaksamista, luovuutta ja työstä nauttimista.Palautuminen ja stressinhallinta on yhä useammalle tärkein yksittäinen teema jokapäiväisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta. Oikeilla menetelmillä stressistä on ...

Ystean jäsenenä olet myös Erton jäsen. Yhteistyössä toteutetaan jäsenhankintatapahtuma 8.4.2020, jolloin ERTOn väkeä on koolla viidellä paikkakunnalla, samana päivänä, samaan aikaan ja koko leffakatsomo on yksin ertolaisten käytössä! Tule sinäkin ja houkuttele tuleva jäsenkollega mukaasi. Voit tulla yksin...