YSTEAn kevätkokous

YSTEAn kevätkokous jäsenille pidetään Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentissä

Kokouksessa käsitellään vuoden 2018 toimintakertomus, tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Jäsenet voivat tehdä aloitteita, jotka on toimitettava puheenjohtajalle (miska.keskinen.@erto.fi) 30 vuorokautta ennen kokousta.

Kokousohjelma
11:30-12:30 Lounas
12:30-14:00 Ohjelma
14:00-15:00 Kevätkokous
15:00 Iltapäiväkahvi

Kokouksen jälkeen opastus Amos Rex museossa, jossa belgialaisen taidemaalari René Magritten (1898-1967) teoksia ensimmäistä kertaa Suomessa. Surrealismin johtohahmona pidetty taiteilija on erityisesti tunnettu teoksistaan, joissa arkinen todellisuus käännetään päälaelleen.(ryhmä 1 klo 15.30 ja ryhmä 2 klo 16.00).

Opastus kestää 45 minuuttia ja ryhmässä max. 25 hlöä. Kierros on maksuton jäsenille, otathan kuitenkin museokorttisi mukaan, jos sellaisen omistat.

Matkat kokoukseen
YSTEA vastaa vuosikokouksiin osallistuville jäsenille matkakuluista yhdistyksen matkustussääntöjen mukaisesti. Henkilökohtaisen avustajan kustannuksista vastaa jäsen. Lisätiedot YSTEAn nettisivuilta »

Ilmoittautuminen
Muistathan lisätä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohtaan ruoka-aineallergiasi. Ilmoita samalla lomakkeella myös eläkeläis- tai opiskelijajäsenyydestäsi. Kokoustarjoilut varataan vain ennakkoilmoittautuneille.

HUOM! Matkojen korvaamisen edellytys on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Tervetuloa YSTEAn sääntömääräiseen kevätkokoukseen Helsingin Original Sokos Hotel Presidenttiin (Eteläinen Rautatienkatu 4) lauantaina 18.5.2019. Kokouksen jälkeen ohjelmassa opastettu kierros AMOS REX-museossa!

Ystea ry toteuttaa kokeiluna jäsenille suunnatun koulutustuen vuonna 2019. Kokeilu käynnistyy 1.3. Yhdistys on varannut jäsenten koulutukseen 4 000 euroa. Tuki on tarkoitettu jäsenten ammatillisuutta tukevaa koulutusta varten. Tukea voi hakea, jos jäsen on itse maksanut koulutuksen tai kurssin, eikä ole saanut siihen muita tukia. 

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.