YSTEAn kevätkokous

YSTEAn kevätkokous jäsenille pidetään Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentissä

Kokouksessa käsitellään vuoden 2018 toimintakertomus, tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Jäsenet voivat tehdä aloitteita, jotka on toimitettava puheenjohtajalle (miska.keskinen.@erto.fi) 30 vuorokautta ennen kokousta.

Kokousohjelma
11:30-12:30 Lounas
12:30-14:00 Ohjelma
14:00-15:00 Kevätkokous
15:00 Iltapäiväkahvi

Kokouksen jälkeen opastus Amos Rex museossa, jossa belgialaisen taidemaalari René Magritten (1898-1967) teoksia ensimmäistä kertaa Suomessa. Surrealismin johtohahmona pidetty taiteilija on erityisesti tunnettu teoksistaan, joissa arkinen todellisuus käännetään päälaelleen.(ryhmä 1 klo 15.30 ja ryhmä 2 klo 16.00).

Opastus kestää 45 minuuttia ja ryhmässä max. 25 hlöä. Kierros on maksuton jäsenille, otathan kuitenkin museokorttisi mukaan, jos sellaisen omistat.

Matkat kokoukseen
YSTEA vastaa vuosikokouksiin osallistuville jäsenille matkakuluista yhdistyksen matkustussääntöjen mukaisesti. Henkilökohtaisen avustajan kustannuksista vastaa jäsen. Lisätiedot YSTEAn nettisivuilta »

Ilmoittautuminen
Muistathan lisätä ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohtaan ruoka-aineallergiasi. Ilmoita samalla lomakkeella myös eläkeläis- tai opiskelijajäsenyydestäsi. Kokoustarjoilut varataan vain ennakkoilmoittautuneille.

HUOM! Matkojen korvaamisen edellytys on, että jäsen on läsnä koko kokousohjelman ajan.

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Kirjaa kalenteriisi: Ystean syyskokous pidetään 16.11.2019 Oulussa Sokos Hotel Arinassa. Kokous aloitetaan lounaalla klo 13, jotta pitkämatkalaisetkin ehtivät Ouluun. Aamupäivällä on vapaaehtoista ohjelmaa. Kokouksen jälkeen jäsenillä mahdollisuus osallistua Ookko nää nauranu -stand up esitykseen. Syysretki Ouluun katkaisee kaamoksen. ...

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Kuvaa paras paikka kotikonnuiltasi. Ystean kuvakisa kestää 30.8.2019 saakka. Ota siis kuva sinun mielestäsi parhaasta paikasta kotipaikkakunnallasi. Liitä kuvaan myös tarina, miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä. Parhaat palkitaan. Osallistumalla kisaan annat samalla luvan käyttää kuvaa YSTEAn Facebookissa ja nettisivulla.