YSTEAn syyskokous

Tuuppa Ouluun YSTEAn syyskokoukseen, meitä on siellä muitakin. Kokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat, joita ovat mm. hallituksen jäsenten valinta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020. YSTEAn hallitukseen tarvitaan uusia voimia, tule ehdokkaaksi tai vaikuttamaan valintoihin.

Kokousohjelma:
12-13 Yhteinen Ystea
13-13:45 Lounas
13:45-15:30 Syyskokous
15:30-16 Iltapäiväkahvit

Kokouksen jälkeen rentoudutaan yhdessä. Oululaista alkuperää oleva esitys ”Ookko nää nauranu” Sokos Hotelli Arinan kokoustiloissa. Esitys on maksuton jäsenille, mukaan voi ottaa avecin (22,50€).

MATKAT kokoukseen Yhdistys korvaa kokoukseen osallistuneille jäsenille matkakulut yhdistyksen matkustusohjesääntöjä noudattaen. https://ystea.fi/tyokaluja/

MAJOITTUMINEN Sokos Hotelli Arinasta on varattu kiintiö jäsenille 2hh 130€/vrk. https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina  Varaukset hoidetaan omatoimisesti. Muistathan YSTEAn yöpymistuen, josta tarkemmat ohjeet löytyvät matkustussäännöistä.

Lisätietoja YSTEAn nettisivuilta ja jäsenkirjeessä.

TERVETULLOO, me luvataan pittää teistä hyvvää huolta!

 

 

 

 

 

Tapahtuma ERTO:n sivuilla

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Tuuppa Ouluun YSTEAn syyskokkoukseen, meitä on siellä muitakin! YSTEAn syyskokous pidetään Oulussa 16.11.2019 Sokos Hotelli Arinassa. Ilmoittaudu Erton tapahtumakalenterin kautta 15.10. mennessä. Syysretki Ouluun katkaisee kaamoksen. Samalla voit vaikuttaa Ystean asioihin, tavata tuttuja ja viihtyä yhdessä.

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Kuvaa paras paikka kotikonnuiltasi. Ystean kuvakisa kestää 30.8.2019 saakka. Ota siis kuva sinun mielestäsi parhaasta paikasta kotipaikkakunnallasi. Liitä kuvaan myös tarina, miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä. Parhaat palkitaan. Osallistumalla kisaan annat samalla luvan käyttää kuvaa YSTEAn Facebookissa ja nettisivulla.