Tarjolla koulutustukea

Ystea ry toteuttaa kokeiluna jäsenille suunnatun koulutustuen vuonna 2019. Kokeilu käynnistyy 1.3.

Yhdistys on varannut jäsenten koulutukseen 4 000 euroa.Tuki on tarkoitettu jäsenten ammatillisuutta tukevaa koulutusta varten.Tukea voi hakea, jos jäsen on itse maksanut koulutuksen tai kurssin, eikä ole saanut siihen muita tukia. Tuki on maksimissaan 40 euroa/jäsen vuoden 2019 aikana. Jos koulutustuen raha tulee käytettyä ennen vuoden loppua, siitä ilmoitetaan yhdistyksen www-sivuilla ja Facebook-sivuilla.

Ammatillisuutta tukevaa koulutusta voi olla esimerkiksi sosiaalisen median käyttö työvälineenä -koulutus,ensiapukoulutus, järjestyksenvalvojakoulutus tai joku muu vastaava.

Hakemus lähetetään sähköpostilla hallitus@ystea.fi  Hakemuksessa tulee olla nimi, jäsennumero, tilinumero ja kurssin/koulutuksen nimi ja liitteenä maksukuitti koulutuksesta. Tuki maksetaan hakemusta seuraavan kuukauden lopussa.

Lisätiedot: hallitus@ystea.fi
Miska Keskinen, puh. 040 4846 003

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja toimintaamme

Tervetuloa YSTEAn sääntömääräiseen kevätkokoukseen Helsingin Original Sokos Hotel Presidenttiin (Eteläinen Rautatienkatu 4) lauantaina 18.5.2019. Kokouksen jälkeen ohjelmassa opastettu kierros AMOS REX-museossa!

Ystea ry toteuttaa kokeiluna jäsenille suunnatun koulutustuen vuonna 2019. Kokeilu käynnistyy 1.3. Yhdistys on varannut jäsenten koulutukseen 4 000 euroa. Tuki on tarkoitettu jäsenten ammatillisuutta tukevaa koulutusta varten. Tukea voi hakea, jos jäsen on itse maksanut koulutuksen tai kurssin, eikä ole saanut siihen muita tukia. 

Yksityisen Sosiaali- ja Terveysalan Ammattilaiset YSTEA ry palkitsee vuosittain stipendillä parhaan sosiaali- ja terveysalaa tai ammattiyhdistystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.